• T +31 (0)492 - 52 49 90
  • Open spreekuur:
    ma. t/m vrij. 09:30 - 11:00 uur
U heeft een vorderingAmbtelijke opdrachten

Ambtelijke opdrachten

Bent u op zoek naar een (sparring-)partner voor uw ambtelijke opdrachten? Ons werkgebied voor ambtelijke opdrachten strekt zich uit over Noord en Zuid Oost Brabant, Noord Limburg (tot en met Roermond) en de regio Nijmegen. Ambtelijke opdrachten voor de rest van Nederland worden door ons via – door ons – op kwaliteit en snelheid geselecteerde collega deurwaarders uitgevoerd.

Advocatuur

Heeft u een los exploot dat betekend dient te worden? Dan is uw opdracht bij ons kantoor in goede handen. Eén van onze deurwaarders is uw direct aanspreekpunt. De door u aangeleverde stukken worden na een controle van de formaliteiten snel en tijdig voor u betekend. Wij zijn zowel thuis in het betekenen van stukken in Nederland als ook ver daarbuiten. Aanleveren van uw opdrachten kan per post, per mail (post@seggelen.nl) of per fax (0492-539510).

Ook voor spoedopdrachten en conservatoire beslagen kunt u bij ons terecht. Indien nodig kunnen wij – gebruikmakend van ons uitgebreid netwerk op dat gebied – ook voor bewaring en/of afvoer van roerende zaken zorgdragen.

Notariaat

Bent u als notariskantoor op zoek naar een kundige sparringpartner voor executieveilingen? In samenspraak en in nauw samenspel met u wordt aan alle relevante partijen tijdig en juist aangezegd, zodat problemen achteraf voorkomen worden. Indien noodzakelijk, kunnen we ná de veiling ook voor ontruiming van het verkochte pand zorgdragen.

Akte van constatering

Behoefte aan het officieel vastleggen van een bepaalde situatie die eventueel later als bewijs kan dienen? Dan maken wij voor u een akte van constatering op. De deurwaarder legt vast wat hij op dat moment waarneemt en legt dat vast in een formele akte. Deze akte kan dan bijvoorbeeld in een gerechtelijke procedure als bewijs dienen.