Onze kernwaarden

Sociaal waar het kan, doortastend waar het moet

Wij incasseren met open vizier, waarbij de wettelijke “spelregels” vaststaan en ook worden toegepast. Met respect voor de positie en de omstandigheden waarin de schuldenaar zich bevindt en waarbij het zakelijk belang van onze klant niet uit het oog verloren wordt.

Openheid en vertrouwen

Wij houden van open en eerlijk ondernemen. Vertrouwen is de basis van zaken doen. Wij verstrekken u een open, gedegen en eerlijk advies. Of u nu klant of schuldenaar bent.
En ook, als het advies misschien niet het advies is dat u wilt horen. Wij vinden het namelijk onze plicht om u geen worst voor te houden of zaken mooier voor te spiegelen dan dat ze zijn.

Als u een klacht of compliment heeft

Wij vinden het fijn om te horen als u tevreden bent. Wilt u een compliment geven over de manier waarop uw zaak behandeld is, laat het ons dan weten via post@seggelen.nl.

Bent u ondanks alle zorg en aandacht niet tevreden? Of kunnen wij onze dienstverlening op bepaalde punten verbeteren? Dan horen we dat ook graag via bovenstaand mailadres. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u een vordering of geschil?

Onze gerechtsdeurwaarders en juristen kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Bel mij terug

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht

Uw naam is een verplicht veld
Uw telefoonnummer is een verplicht veld