Geschil of conflict

Iedereen kan betrokken worden bij een juridisch geschil of conflict. Of u nu degene bent die wil dat afspraken worden nagekomen of u juist de partij bent die zich tegen een onterechte vordering verzet.

Daarbij geldt ook dat er een verschil bestaat tussen ‘gelijk hebben’ en ‘gelijk krijgen’. Voor dat laatste is het belangrijk dat u in een juridisch sterke positie staat, of nu de weg naar de rechter wordt ingeslagen of wanneer u in onderhandeling bent en het eerst nog in der minne probeert op te lossen. Een gedegen juridische kennis en ervaring is in ieder geval onontbeerlijk.

En laten we eerlijk zijn: u als bedrijf gaat toch liever niet de juridische discussie met uw klant aan. Mocht het er toch van komen, dan kunnen wij u als raadsman bijstaan.

Onze juridische afdeling heeft een gedegen kennis van de wetgeving en jurisprudentie op tal van rechtsgebieden, met specialisatie incasso, vastgoed en verbintenissenrecht.

Het team is oplossingsgericht door grondige analyse en gedegen expertise. Wij onderscheiden ons door een hoge successcore, persoonlijke benadering en klachtvriendelijke benadering. Vanuit dit beleid handelen we met drie principes: doortastend, transparant en soms een beetje eigenwijs. Geen enkele zaak is namelijk hetzelfde, wel het doel: uw belangen als cliënt.

Heeft u een vordering of geschil?

Onze gerechtsdeurwaarders en juristen kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Bel mij terug

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht

Uw naam is een verplicht veld
Uw telefoonnummer is een verplicht veld