Juristen

Bij onze juridische afdeling kunt u gedegen advies inwinnen met betrekking tot tal van juridische vraagstukken op het gebied van het civiel recht. Zowel gedurende de pre-processuele fase als in de gerechtelijke fase worden uw belangen accuraat behartigd.

De juridische afdeling van Van Seggelen & Partners bestaat uit onder meer, mr. S. Kissels.

Mr. Kissels is ruim 15 jaar werkzaam geweest in de advocatuur. Zowel op het gebied van advies als het voeren van gerechtelijke procedures heeft mr. Kissels zijn sporen verdiend. Hij staat bekend als een goede, deskundige en betrokken raadsman, met een pragmatische aanpak.

Juridische vraagstukken waarmee particulieren en ondernemers te maken krijgen worden adequaat opgelost. Voor juridische adviezen over een heel scala aan kwesties die voor uw onderneming belangrijk zijn kunt u bij ons terecht. Maar ook voor zaken waarmee u als particulier te maken krijgt, zoals het voeren van verweer in civiele procedures, bent u bij onze juridische afdeling aan het juiste adres.

mr. S. (Sanne) Kissels

‘Met daadkracht en doorzettingsvermogen betalingszekerheid afdwingen’

‘Conflicten ontstaan bijna altijd omdat mensen hun afspraken niet nakomen. Afspraak is afspraak. Wil je tot creatieve oplossingen komen dan zal je om te beginnen elkaar moeten vertrouwen. Eerst bekijken we of tot een aanvaardbare regeling kunnen komen. Zo ook bij een geldvordering van mijn cliënten. Als een juridische (incasso) procedure niet te vermijden is, dan schroom ik niet om die direct voor mijn cliënten op te starten. In een aantrekkende conjunctuur trekken de opdrachten weer aan, maar dus ook het debiteurenaantal.’

Mr. Kissels heeft een brede ervaring in het onderhandelen en procederen op tal van rechtsterreinen. Zijn specialisatie is het procederen in civielrechtelijke zaken, met name op het gebied van vastgoed. Op dit gebied heeft hij meer dan 18 jaar ervaring, waarvan 15 jaar als advocaat.

Mr. Kissels is raadsman van diverse grote en middelgrote woningcorporaties in de regio Helmond, Deurne, Laarbeek en Someren.

De insteek van mr. Kissels is om met creativiteit, daadkracht en juridische expertise een probleem voor zijn cliënt op te lossen. Lukt dat – om wat voor reden – niet, dan heeft hij gedegen ervaring met alle voorkomende juridische procedures om via die weg het probleem alsnog te kunnen beslechten.

Heeft u een vordering of geschil?

Onze gerechtsdeurwaarders en juristen kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Bel mij terug

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht

Uw naam is een verplicht veld
Uw telefoonnummer is een verplicht veld