Van incasso naar executie

Incasso

Voordat wij een incasso-opdracht in behandeling nemen, verrichten wij een “quick scan” en verstrekken wij u een kort advies over de kans van slagen van uw vordering.

In overleg met u wordt dan het verdere verloop van de incasso bepaald. Doorgaans vangt deze aan met een minnelijk traject, zeker wanneer de relatie tussen partijen behouden dient te blijven.

Gerechtelijke fase

Levert de minnelijke incasso niet het gewenste resultaat op? Dan staat de weg open naar de gerechtelijke fase. Onder begeleiding van onze juridische afdeling wordt een gerechtelijke procedure opgestart. Onze ervaren juristen voorzien u vooraf van de nodige informatie, maken de dagvaarding, bepleiten op de zitting uw zaak, en verrichten de nodige proceshandelingen.

Executie

De gerechtelijke procedure eindigt in een uitspraak. Wanneer u die uitspraak ten uitvoer wilt laten leggen, zal één van onze gerechtsdeurwaarders tot betekening van deze uitspraak overgaan. Wordt er daarna nog niet aan de inhoud van de uitspraak voldaan, dan kan de uitspraak verder uitgewonnen worden. Dat kan door middel van het leggen van beslag. Te denken valt aan beslag op inkomen, beslag op roerende en onroerende zaken, beslag op banktegoeden of op levende have. Dit doen we uiteraard in overleg met u als klant.

Ontruiming

Voor diverse woningbouwverenigingen en particuliere verhuurders in de regio verzorgen wij de invordering van huurachterstanden, het geven van juridisch advies en verzorgen van huisuitzetting na overlast of hennep. In overleg met u wordt een traject gevolgd waarbij huisuitzetting zoveel mogelijk wordt voorkomen, maar inning van de vordering natuurlijk wel voorop staat. Indien nodig wordt voor u het hele traject van pré-incasso tot ontruiming verzorgd.

Heeft u een vordering of geschil?

Onze gerechtsdeurwaarders en juristen kennen alle spelregels en zijn
teamspelers in hart en nieren! Wilt u weten hoe wij ook u kunnen helpen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!

Bel mij terug

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met u op.
Velden met een * zijn verplicht

Uw naam is een verplicht veld
Uw telefoonnummer is een verplicht veld